Hoe zorg ik voor een fijne balans tussen werk en privé? Ik sta voor een belangrijke keuze en ik weet nog niet hoe ik die aanpak, wat te doen? Hoe zorg ik dat ik mijn talenten meer kan laten zien en inzetten op mijn werk?

Zomaar wat vragen die (op dit moment) een rol kunnen spelen in je leven. Het zoeken naar antwoorden begint bij jezelf. Een ander kan je vertellen wat je moet doen, maar de oplossing van de ander is lang niet altijd wat voor jou goed werkt.

Ben je je bewust van je eigen gedragspatronen, verlangens en mogelijkheden, dan kan je jezelf ontwikkelen. En ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit, effectiever functioneert en doet wat bij je past.

Ervaringsgerichte coaching biedt je een setting om samen met een coach op zoek te gaan naar jouw antwoorden en oplossingen. De coach nodigt je uit om activiteiten uit te voeren (al dan niet met een dier) en stelt je daar vragen over. De combinatie van ervaren en hierop reflecteren samen met je coach, maakt dat je je bewust wordt van wat er bij jou gebeurt. Je gaat gedragspatronen van jezelf herkennen, wordt je bewust van je gevoel en krijgt gelegenheid om je gedachten te ordenen.

Vervolgens kan je samen met de coach onderzoeken wat je anders zou willen, en wat jij gaat doen om dat te bereiken.